Laat uw riool ontstoppen door de Nationale Spoed Centrale
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Riolering

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een riolering expert in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Riolering Riool ontstoppen

Zelf uw riool ontstoppen?

Het ontstoppen van uw riool kan op verschillende manieren. Allereerst maakt u de keuze of u zelf aan de slag gaat of dat u deze klus aan een vakman overlaat. Een verstopping zit meestal minimaal 1 tot 1,5 meter diep dus u kunt hier zelf niet altijd zomaar bij. Maak gebruik van onderstaande tips of schakel een vakman in die is aangesloten bij de Nationale Spoed Centrale.  Deze kan uw riool vakkundig ontstoppen.

 

U kunt een riool ontstoppen met een ouderwetse plopper, een ontstoppingsveer of een ontstopping hogedruk machine. Ook worden er nogal eens chemicaliën gebruikt om zelf de afvoer te proberen te ontstoppen. Dit kan ervoor zorgen dat de problemen in uw riool erger worden; de chemicaliën blijven in het verstopte deel zitten of tasten de zwakke delen van uw afvoer of riool aan. Zo gaat uw systeem minder lang mee en heeft u een grotere kans op lekkages of andere problemen. Het is ook goed om te weten dat slechts 15 tot 20% van de verstoppingen door consumenten zelf opgelost worden. Wij raden u dus aan om direct een rioolexpert bij u in de buurt via de Nationale Spoed Centrale in te schakelen. Deze kan uw riool op professionele wijze ontstoppen.

 

Professionele hulp bij het ontstoppen van uw riool

Schakel professionele hulp in voor het ontstoppen van uw riool, zodat u snel van de problemen verlost bent. Een verstopping in uw riolering kan voor lekkages en stankoverlast zorgen. Bij de Nationale Spoed Centrale zijn vakmannen aangesloten die voor de complete reiniging van uw riolering zorgen en vervolgens uw riolering ook met de juiste gereedschappen ontstoppen. Er zal ook aandacht worden geschonken aan de oorzaak van de verstopping, zodat dit wellicht in de toekomst voorkomen kan worden. Heeft u een riool dat ontstopt moet worden? Bel dan snel naar 0800 1606 (gratis) voor een specialist in uw regio. Bij ons landelijke netwerk is ook een rioolspecialist bij u in de buurt aangesloten.

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van rioolexperts
  • Uw riool ontstopper is snel ter plaatse
  • Vakmanschap is gegarandeerd
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.